Tiden flyger

allt går helt fantastiskt med valparna och vi är så glada över hur bra de utvecklas och hur otroligt duktig deras bästa mamma Mezzi är🥰 Nu när valparna är 4 veckor så älskar hon att visa upp dem både för besökare och för sina bästisar pappa Buster, Geri och Indie som mer än gärna hjälper till med valparnas utveckling. Vi är så ödmjuka inför den fina flock vi har som enbart innehåller, kärlek, vänlighet, tolerans och glädje❤️ Den start som dessa små får är nog den allra bästa som de kan få enligt vårt sätt att se på uppfödning av fungerande hundar som är till glädje för sina ägare och inte besvär.

Ni är många som har hört av er angående dessa valpar och vi har tyvärr inte möjlighet att kontakta er alla gällande valparna men vi vill här informera om att det finns en underbar hanvalp till salu och eventuellt en tik. Mer info kommer 🤗

Vid intresse titta på Valpsidan och maila eller ring!