WORLD DOG SHOW 2012 Salzburg Österrike/Austria Only swedish…

Efter mångt och mycket så anlände vi till slut i Österrike:-)
Vi fick en dags vila innan det var dax för årets stora event!
Det var med spänning jag gav mig iväg med min egenuppfödda lilla Twitch, hade av olika anledningar inte hunnit med all den träning som jag trodde behövdes för den långa resan och den stora utställningen :-/
Men han var sååååå duktig, reste som en globetrotter, åt riktigt bra och visade sig bättre än jag kunnat drömma om på utställningen<3<3 Jag är så oerhört glad och stolt över min lilla vackra kille<3<3<3<3<3

På vägen ner till Österrike så fick jag med mig mina nya hundar i Polen, Focca Sylena och Sumo Sylena och även de reste som en dröm och visade sig med bravur:-) Och den aptit de har på ALLT i livet går inte av för hackor! Mycket nöjd och glad med mina små älsklingar<3<3

På utställningen så vann vi inget men domaren var riktigt hård och jag var bara överlycklig över att allt gick så bra med hundarna så jag sken som en sol iallafall;-)

Tack, Mimmi, Catta, Petra och Ann-Britt för trevligt resesällskap och nu så längtar jag till nästa WDS!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s